fbpx
Tipărituri și inscripționări de cea mai bună calitate!

Tipărituri și inscripționări de cea mai bună calitate!

Tipărituri și inscripționări de cea mai bună calitate! Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, vă oferă servicii complete de tipărire și inscripționare, dar și servicii de creație. Orice tipăritură pornește de la conceptul de creație.

Noi transformăm ideile tale în material brut. Imaginea firmei tale are nevoie de un suport, iar noi suntem gata să îl oferim. Venim cu soluții cu ajutorul tiparului offset, rotativ sau digital, astfel încât tirajul să nu reprezinte niciun fel de impediment.

Aici poți vedea o parte din tipăriturile realizate de noi!

Producție
– materiale tipărite (mape, pliante, broșuri, fluturași, reviste, cataloage, cărți de vizită, meniuri, etc.)
– materiale promoționale (agende, calendare, tricouri imprimate, pixuri, șepci, umbrele, ceasuri, brichete, căni, perne, etc.)
– standuri specializate (pentru punctele de vânzare, pentru expoziții și târguri, etc.)
– printuri de mari dimensiuni (mesh-uri, bannere, steaguri, decorări mașini și vitrine, etc.)

De asemenea, putem produce și tipări o gamă largă de cataloage promoționale. Aici poți vedea câteva dintre modelele noastre. 

Lasă specialiștii noștri să creeze ceva unic pentru tine. Designul grafic este parte a vieții de zi cu zi, de la ambalajele produselor, la postere, bannere sau ținută vestimentară, designul poate informa, convinge, stimula, localiza, indentifica sau atrage atenția.

Pentru toate serviciile noastre oferim și servicii de creație și concepție. Trebuie doar să testați cum ne fuge mintea și imaginația.

Asigurăm grafică și inscripționarea produselor astfel încât să beneficiați de toate serviciile de la un singur furnizor. Împreună putem găsi cea mai bună soluție pentru produsul oferit. Sablarea pe sticlă, gravura în metal sau lemn, serigrafia sau brodarea sunt doar câteva din soluțiile care pot fi adoptate în personalizarea produselor.

Lasă un oraș întreg să afle de tine și bucură-te de rezultate vizibile imediat. Acum poți inscripționa un autobuz la cele mai avantajoase prețuri din Brașov. Se mai pot inscripționa mașini, camioane, TIR-uri și nu numai.

Autobuzele locale sunt soluția ideală pentru a fi vizibil în tot orașul, la costuri mai mici decât cele ale unui panou stradal fix.

Acestea sunt doar câteva din serviciile pe care Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, le poate oferi pentru dumneavoastră. Ne puteți contacta pentru orice nelămurire sau puteți solicita chiar acum o cerere de ofertă personalizată!

!!! CONTACT!

Brașov – România
Strada Toporașului, nr.7, 500372
Telefon: 0371.062.583
Adina Gal – Managing Partner
Telefon : 0726.686.793
E-mail: adina@adteam.ro
Facebook: www.facebook.com/AdTeam.Brasov

Close Menu

free betting | wetten