fbpx

Agenția de publicitate AdTeam vă oferă consultanță, creație, grafică și producție, dar și promovare, la cele mai înalte standarde de calitate!

Participăm la ședințe interactive și la creare pentru a putea plia cât mai bine ideile și susținerea noastră, pe nevoile tale. Noi îți oferim un consultant de specialitate pe fiecare nevoie a firmei tale. Întotdeauna am susținut și valorificat creșterea fiecărei firme, iar de mai bine de 17 ani, oferim consultanță la peste 2.000 de firme.

Unul dintre proiectele noastre de succes se numește “Casa și Biroul’’, singura revistă naţională de amenajări, decorațiuni şi constructii, distribuită gratuit și cu un tiraj de 20.000 exemplare / lună.

Din 2003, de când s-a înființat agenția de publicitate AdTeam, am reușit să atragem alături de noi firme recunoscute la nivel național și internațional, cărora le-am creeat, le-am produs, le-am implementat și le-am monitorizat campanii de promovare.

AdTeam s-a specializat pe campanii publicitare de ATL și BTL pentru clienții de construcții, productie industrială, industria mobilei, bricolaj reușind să își susțină clienții și partenerii, astfel că am reușit să păstrăm alături de noi clienți constanți de mai bine de cinci ani.

Din 2008 AdTeam a intrat puternic pe piața evenimentelor, organizând împreună cu SPIN Media și revista Casa și Biroul, o expoziție de mare anvergură la Brașov, având ca tematică amenajările, construcțiile, mobilierul și imobiliarele. Evenimentul „Expo Casa și Biroul” a atras peste 80.000 de vizitatori în numai trei zile.

Deoarece Noaptea Devoratorilor de Publicitate a fost o provocare, echipa AdTeam și-a susținut partenerul SPIN Media pentru organizarea evenimentului în șase orașe mari din România: Brașov, Iași, Bacău, Suceava, Bistrița Năsăud și Pitești.

Nu ezitați să ne contactați!

 

 

Close Menu

free betting | wetten