fbpx

Ne place să ne implicăm și să dăm o mână de ajutor celor care chiar au nevoie cu adevărat! Tocmai de aceea susținem constant acțiunile Asociației ”Aici pentru Tine”, o organizație ce a luat naștere din dragostea pentru aproapele nostru. Nu de puține ori ne gândim că soarta le-a oferit mult prea puțin unora dintre noi, iar acum au nevoie de ajutor.

Fără dragoste părintească, singuri și vulnerabili, copiii aflați în centrele de plasament sunt poate cei mai neajutorați. Pentru ei, noi trebuie să întindem o mână de sprijin, să rostim o vorbă bună și să îi îndrumăm pe un drum corect.

Dorința de a integra în societate copiii din centrele de plasament, atât prin educație, cât și prin activități culturale, este viziunea pentru care a luat naștere Asociația ”Aici pentru Tine”. Pentru ca fiecare tânăr care părăsește la vârsta de 18 ani aceste centre, să fi avut până la acel moment experiențele necesare pentru a putea fi independent.

Dragostea nermărginită pentru copii îi aparține președintelui acestei Asociații, Adina Gal. Independentă din copilărie, sensibilă, dar în același timp o femeie puternică, a existat mereu dorința de a ajuta. De a face mai mult și de a susține copiii care nu au pe nimeni să-i îndrume.

Nu i-a uitat însă pe cei aflați în dificultate, pe vârstnici, grupurile marginalizate, defavorizate, și nu numai.

Close Menu

free betting | wetten