fbpx
Afacerea ta nu merge bine? Ai făcut chiar totul? Vezi ce ar trebui schimbat!

Afacerea ta nu merge bine? Ai făcut chiar totul? Vezi ce ar trebui schimbat!

Tot mai mulți întreprinzători spun că ultima perioadă a fost destul de dificilă, iar afacerea nu a mers așa cum trebuie. Datele arată scăderi față de aceleași luni ale anului anterior, iar stresul își face apariția. Cu siguranță acest scenariu ne este în regulă și stresul nu face decât să ne blocăm activitatea și mai mult, susțin specialiștii.

Dar te-ai întrebat dacă ai dat chiar totul pentru afacerea ta? Faci tot ce se poate pentru a o repune pe picioare, iar comenzile să apară iar și iar?

Trebuie să știi că cel mai important lucru într-o afacere este promovarea! Este normal că dacă nimeni nu știe de tine, nu vei avea rezultate, comenzi, etc. Dar unde să te promovezi? Ei bine, într-o eră a tehnologiei, în care toată lumea petrece ore în șir în mediul online, fie că vorbim de rețele de socializare sau nu, internet marketingul este una dintre cele mai bune alegeri la ora actuală.

Marketingul pe internet poate fi definit ca o serie de activități care se execută constant, cu scopul de a atrage trafic către website-ul tău și a genera vânzări. Pentru a genera vânzări, în primul rând trebuie să fii cunoscut și potențialii clienți să aibă încredere în produsele și serviciile tale. Încrederea este greu de câștigat pe o piață concurențială, iar din acest motiv prezența prin reclamă la nivelul internetului a devenit obligatorie.

În continuare vom prezenta cinci căi de promovare, care funcționează la nivelul internetului:

 1. Publicitate prin intermediul website-ului firmei tale Website-ul tău este cel mai important și cel mai puternic instrument de marketing. 70% din firmele care dețin un website nu îl actualizează periodic. Aici putem face un paralelism ca să înțelegi mai bine situația. Website-ul tău este ca un magazin dintr-un centru comercial. Dacă acesta nu este îngrijit, curatat, împodobit și nu se semnalizează prin afișe grafice noutățile, atunci șansele ca un client să treacă pragul, dar să și cumpere sunt foarte mici. Cu ce te putem ajuta? – Creare website și/sau modificări de conținut în website (adăugare text, imagini cu respectarea tuturor regulilor SEO, actualizare)
  – Mentenanță website (verificare periodică a website-ului și a menținerii funcționalității acestuia)
  – Implementare de noi funcționalități
  – alte activități de SEO ON SITE
 2. Publicitate prin creare de conținut Conținutul este regele. Internetul se bazează pe informație, iar firmele care publică cele mai multe informații în legătură cu domeniul lor de activitate, sunt afișate de motoarele de căutare (Google, Yahoo etc.), în fața altor concurenți. Singurul lucru care trebuie făcut zilnic pentru a avea succes în mediul virtual este să publici conținut calitativ și interesant. Unde publici conținutul?
  • – BLOGUL FIRMEI: Îți creezi articole pe diverse teme legate de domeniul de activitate. Dimensiunea acestora fiind de cel puțin 300 de cuvinte.
  • – WEBSITE-URI DE ȘTIRI: Realizarea și publicarea articolelor în cadrul unor website-uri de știri.
  • – YOUTUBE și VIMEO: Postare de videoclipuri cu caracter publicitar (cu respectarea standardelor SEO).
  • – FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM: Crearea și postarea zilnică pe paginile companiei.
 3. Publicitate prin crearea de legături pe diverse pagini din Social Media Se spune că dacă nu ești pe Facebook nu exiști. Perfect adevărat. În mediul virtual ceea ce conteză este prezența. Participanții la mediul virtual nu au cum să te cunoască dacă tu nu publici informații. Cu cât ești mai activ, cu atât te cunoaște mai multă lume. Unde trebuie să fii prezent?
  • – FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM: Prin redactarea unei păreri pertinente la postările altor participanți din diverse grupuri din Facebook, cunoscute în Social Media cu denumirea de ”comment-uri”. Distribuirea postărilor din pagina companiei tale, în grupuri de interes.
 4. Publicitate prin email marketing  În „zilele noastre” email-ul este consultat în orice minut, atât de pe calculator, cât și de pe telefon și tabletă. Din acest motiv trebuie să trimiți note informative potențialilor tăi clienți. Cum trebuie sa faci acest lucru? Prin conceperea și trimiterea de newsletter-e la o bază de date prestabilită. Nu durează mult și este o formă rapidă de a transmite mesajul la cât mai mulți internauți.
 5. Publicitate plătită Nimic nu e mai bun decat publicitatea plătită. Pentru a-ți crea un nume la nivelul internetului poate dura ani, dar dacă ai un buget alocat pentru acest lucru, nimic nu e mai ușor. Poți plăti să apari în prima pagină în căutările de pe Google sau în afișările de pe Facebook. De asemenea, există și alte soluții pe diverse alte website-uri sau rețele de socializare. Ce poate fi mai frumos 🙂 Cum  faci acest lucru? 
  • – Prin rețeaua de căutare și afișare Google
  • – Prin rețeaua de socializare Facebook
  • – Prin Instagram, cu ajutorul rețelei Facebook
  • – Pe Twitter

Agenția de publicitate AdTeam vă oferă consultanță, creație, grafică și producție, dar și promovare, la cele mai înalte standarde de calitate!

Participăm la ședințe interactive și la creare pentru a putea plia cât mai bine ideile și susținerea noastră, pe nevoile tale. Noi îți oferim un consultant de specialitate pe fiecare nevoie a firmei tale. Întotdeauna am susținut și valorificat creșterea fiecărei firme, iar de mai bine de 13 ani, oferim consultanță la peste 2.000 de firme.

DE CE NOI?

1. Experiență în domeniul publicității de peste 12 ani.
2. Client service dedicat.
3. Promptitudine în rezolvarea solicitărilor clientului. Oferte trimise în termen de max. 24 ore, livrări în situații excepționale, chiar și în aceeași zi.
4. Pentru zona dezvoltatorilor imobiliari și nu numai – singura agenție de publicitate care oferă servicii de randări 3D imobile, spații de birouri, design de interior.
5. Calitatea certificată de furnizorii noștri în calitate de print offset, print outdoor, indoor.
6. Suport post vânzare.
7. Consiliere campanii marketing (de la concept la implementare).
8. O echipă tânară, inițiată în interiorul zonei de producție (tipografie, serigrafie), care a dovedit de-a lungul timpului că putem crește alături de clienții noștri, nu prin cuvinte mari, ci prin fapte, portofoliul nostru vorbind de la sine.
9. Echipă dedicată pentru grafică.
10. Servicii de Copywriting.
11. Servicii de logistică / servicii de custodie pentru tipărituri în volume mari, ce se doresc a fi livrate în tranșe.
12. Flexibilitate la capitolul termene de plată, în funcție de istoric.
13. Oferim soluții personalizate și eficiente pentru nevoile clienților noștri.

Close Menu

free betting | wetten