fbpx
Promoționale inedite – idei de sezon

Promoționale inedite – idei de sezon

Sezonul este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când decidem să pornim o campanie publicitară. Fiecare perioadă a anului instigă publicul larg să apeleze la soluții, servicii și produse care să le ofere soluții pentru un stil de viață mai plăcut. De aceea, echipa noastră este pregatită pentru fiecare sezon, venind în întâmpinarea proiectelor clienților noștri cu idei originale și dorință de a obține cele mai bune rezultate. Totuși, indiferent de sezon, există modalități de a duce o campanie de marketing la bun sfârșit folsindu-ne de utilitatea promoționalelor. Acestea sunt inscripții personalizate care pot fi aplicate pe orice obiect pentru a promova imaginea unui produs, a unui serviciu, brand, eveniment sau imagine. De cele mai multe ori, acestea au scopul de a transmite un mesaj sau de a infiltra în mod subtil imaginea brandului în mintea consumatorului. Această metodă este practicată de catre milioane de producători și furnizori de servicii și reprezintă o tehnică subtilă de a arăta potențialilor clienți profesionalismul, interesul și credibilitatea unei societăți.

Un studiu francez realizat în anul 2011 a arătat că obiectele promoționale influențează și totodată, încurajează persoanele care le primesc  să încerce serviciile companiilor. Cele mai folosite astfel de obiecte sunt instrumentele de scris, brelocurile și USB-urile, întrucât acestea sunt folosite zilnic de către toți consumatorii activi sau pasivi. Cu toate acestea, echipa noastră încurajează utilizarea unor promoționale inedite pentru atragerea atenției potențialilor clienți, a colaboratorilor, etc. Promoționalele sunt cadouri ideale pentru angajați și parteneri, dar și atenții deosebite în cadrul unor evenimente, conferințe cu caracter corporate, etc. Utilizarea unor astfel de materiale exprimă profesionalism și seriozitate.

Promoționalele de sezon reprezintă o idee foarte bună pentru companiile care își concentrează atenția asupra evenimentelor din timpul verii, spre exemplu. Aceștia au posibilitatea de a oferi mai mult decât obiecte promoționale care pot fi utilizate la birou sau acasă. Sezonul de vară este ideal pentru a imprima sigla unei companii împreună cu cele mai noi idei, sloganuri, servicii, adrese, etc., pe obiecte folosite în exterior precum umbrele de plajă, sacoșe, genți, accesorii, mingi, jurnale de vacanță, ochelari de soare și multe altele. Orice idee este binevenită, iar cu ajutorul experienței de care dispunem, al resurselor și al ultimelor tehnologii, ne vom dedica în totalitate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Promoționalele sunt micile inscripții care definesc un brand, motiv pentru care imaginea acestora trebuie să fie impecabilă. Design-ul joacă cel mai important rol în întregul proces de creare al unor promoționale noi. Publicul din mediul urban este familiarizat cu aceste obiecte, iar calitatea unui produs va aduce încântare pe chipul oricărui potențial client. Mai mult decât atât, șansele de a fi interesat de produsele și serviciile promovate cresc simțitor. Imaginea afacerii tale este prioritatea noastră în fiecare sezon. De aceea, te așteptăm cu idei și sugestii pentru sezonul de vara 2015 pentru a începe să oferi brandului tău reputația de care are nevoie.

Close Menu

free betting | wetten