fbpx
Alături de Airbus!

Alături de Airbus!

AdTeam a avut privilegiul de a organiza evenimentul de dezvelire a pietrei de temelie pentru noua fabrică de producere a noului tip de elicopter greu, H215.

De la realizarea pietrei onorifice personalizate, și până la asigurarea cortului, meselor, panourilor publicitare și altor detalii legate de logistică, AdTeam a susținut și organizat evenimentul.

Cu sprijinul personalului  Airbus, am reușit să identificăm nevoile aferente acestui tip de eveniment, astfel încât și cele mai mici detalii au fost corespunzătoare. În plus, față de logistica în mare a evenimentului, AdTeam a asigurat cadourile personalizate care s-au oferit participanților la eveniment.

A fost un eveniment reușit, cu foarte multe provocări, însă care ne-a adus un plus substanțial de experiență.

Mulțumim Airbus pentru ocazia de a organiza acest eveniment. Mai jos regăsiți și testimonialul lui Serge Duran.

“Along with AdTeam, we organised one of the biggest Airbus Helicopters events in Romania in the recent years.The Foundation Stone of H215 assembly unit was put out in a proffesional manner. Acting in a dedicated manner, very promptly, with good advices and quality of materials,  AdTeam responded to all the challenges of the project like a true proffesional.

A succesfull event makes us recommend AdTeam.

Thank you and congratulations AdTeam!”

Serge Durand

Managing Director

Close Menu

free betting | wetten