fbpx
Un coleg creativ și implicat!

Un coleg creativ și implicat!

Curios de mic, Bogdan Apostolescu a început prin cunoașterea munților din Bușteni, orașul unde s-a născut. Zglobiu și determinat, și-a dezvoltat abilitatea de persuasiune cu fiecare munte cucerit. Din dorința de a face mai mult și de a urma exemplul tatălui lui, fost antrepenor care a condus timp de 10 ani, până la privatizare, fabrica de produse refractare din Azuga. În ceea ce privește studiile, Bogdan a venit la Brașov pentru a urma cursurile facultății de management Spiru Haret.

O fire sociabilă și mereu deschisă la oportunități, Bogdan a cochetat cu grafica publicitară la îndemnul unui coleg de facultate. Fire loială, a rămas alături de grafică până în prezent. Mai lipsea doar compania față de care sa dezvolte aceeași loialitate. La îndemnul lui Ștefan, alt coleg de facultate, s-a alăturat echipei Casa și Biroul, unde experiențele anterioare l-au ajutat să susțină echipa revistei, prin realizarea graficii multor ediții, unele chiar nocturne ale publicației, precum și la dezvoltarea a ceea ce ulterior avea să fie agenția de publicitate AdTeam.
Bogdan împreună cu Adina, ulterior, soțul ei Andras și echipa de grafică, au reușit să creeze, să implementeze și să livreze campanii de succes atât la nivel local, național, cât și internațional.

Loialitatea prezentă în viața profesională este aceeași cu cea din viața personală. De mai bine de 18 ani, este alături de Ioana Apostolescu și se pregatesc să fie părinți.

Bogdan a dezvoltat o deviză Agenției AdTeam de neuitat: ”Atunci când vom convinge eschimoșii să cumpere frigidere la recomandarea constructorilor de șeminee din Africa, înseamnă că am realizat ținta campaniei de marketing pe care o dorim.”

Close Menu

free betting | wetten