fbpx
Adama! Împreuna am creat calea

Adama! Împreuna am creat calea

Fondată în 2004, Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în Europa de Sud-Est, ce se axează în principal pe construcţii rezidenţiale noi în România. Pe plan local dezvoltă proiectul Evocasa Viva, care este aflat în imediata apropiere a Lacului Noua, oferind locatarilor o priveliște idilică.

Sunt partenerii noștri de 4 ani, iar pe plan local i-am susținut prin toată campania de outdoor și promovare indoor, în diferite locații.

Promovarea noastră s-a extins și în Ploiești, pentru proiectul Evocasa Orizont, parte integrată a holdingului Adama.

Acolo, am promovat proiectul atât la nivel outdoor (autobuze personalizate), cât și la nivel indoor (crearea de standuri pentru vizibilitate în mall Ploiești).

Este o placere să lucrăm cu o companie atât de mare la nivel internațional și să aplicăm creativitatea, priceperea și promptitudinea noastră la fiecare proiect Adama.

Mai jos regăsiți testimonialul lor :

„Ca dezvoltator imobiliar cu o experiență de peste 10 ani în piața rezidențială din România și ansambluri în mai multe orașe din țară, este extrem de important să beneficiem de o prezență activă și permanentă în mintea potențialilor clienți. Este ceea ce reușim cu succes alături de AdTeam de mai bine de 5 ani în Brașov și, tocmai datorită rezultatelor obținute, am extins colaborarea noastră și pentru ansamblu Adama din Ploiești, Evocasa Orizont. Pentru o companie cu operațiuni în multiple orașe, este vitală existența unui partener de încredere la nivel local, așa cum este AdTeam”. Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Close Menu

free betting | wetten