fbpx
Promoționale, meniuri, afișe, publicitate, cadouri? Pregătește-te din timp pentru sărbători!

Promoționale, meniuri, afișe, publicitate, cadouri? Pregătește-te din timp pentru sărbători!

Pregătește-te din timp pentru sărbătorile de iarnă! Mai este foarte puțin, iar totul trebuie să fie în ton cu sezonul. Fie că vorbim despre un afiș publicitar, de un meniu nou în restaurantul tău sau de cadouri pentru angajați, e mai bine să te interesezi mai devreme, asta pentru a fi sigur că produsele sunt livrate la timp.

Cu bune, cu rele, noi credem și sperăm că ai avut un an productiv pentru care merită să îți răsplătești efortul, dar și angajații. Este momentul din an în care merită să acorzi o atenție în plus și să îi motivezi pe toți pentru a intra cu forțe proaspete în Noul An.

Un mic cadou și o vorbă bună, este rețeta pentru un final de an de succes, iar pentru asta îți recomandăm să alegi diverse promoționale, inscripționate cu sigla companiei tale.

Poți alege un stick USB din lemn, e practic și ușor de folosit, de asemenea ceva special ar fi un set de accesorii de birou, realizate din bambus, personalizate prin gravură.

Și dacă tot suntem în zona ”eco”, ce ai spune de un stilou din măslin de Bethleem, lucrat manual, în cutie de lemn. Cu siguranță ai impresiona, iar angajații tăi merită!

Poate ceva mai special ar fi o busolă, personalizată cu numele companiei tale. Este ideea unui cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă. Click și aruncă o privire.

Poți găsi mai multe pe pagina noastră de producție publicitară

Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, te ajută să găsești cea mai bună variantă pentru tine și compania ta, la prețuri rezonabile. Poți solicita acum o cerere de ofertă, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Un meniu nou pentru restaurantul tău?

Te-ai gândit vreodată cât de important este meniul într-un restaurant? Practic, este cartea de vizită. Desigur, prima impresie, pe care și-o formează fiecare client, ține de aspectul localului, dar meniul este ”piesa de rezistență” dacă putem spune așa.

Tocmai de aceea, un meniu trebuie să fie bine structurat, și să țină cont de câteva aspecte foarte importante.

  • – Dimensiunile meniului trebuie să fie în limite normale, adică ar fi indicat să nu depășească formatul A4. Meniul nu trebuie să fie nici foarte mare, dar nici foarte mic.
  • – Grafica meniului și textele pe care le include, trebuie să aibă o simetrie aparte. Este indicat ca meniul să aibe texte citețe, de dimensiuni mai mari, ușor de citit.
  • – Imaginile pe care le utilizezi în meniu sunt extrem de importante și trebuie să aibe un aspect îngrijit, să fie luminoase și să atragă ochii cititorilor.
  • – Meniul devine mai interesant atunci când dedici o pagină în care să scrii o poveste a localului sau a produselor pe care le oferi.
  • – Nu în ultimul rând, nu uita de datele de contact.
  • – Meniul trebuie să fie tipărit pe un material premium, eventual lucios, să nu fie ușor de degradat și fin la atingere. Sunt aspecte de care clienții țin cont și etichetează imediat localul.

Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, vă oferă posibilitatea de a realiza cel mai frumos meniu. Oferim consiliere, producție grafică, ajutor în realizarea unui concept, dar și tipărire. Realizăm meniuri în diferite formate și pe diverse materiale, personalizate, într-un timp foarte scurt de execuție.

Putem realiza meniuri cu diferite coperți sau cartoane de diferite grosimi. Materialele folosite pot fi alese chiar de tine, dintr-o gamă variată, iar legarea meniului se face prin capsare, spiralare, legare, broșare

Close Menu

free betting | wetten