fbpx
Meniul, cartea de vizită a unui restaurant! Cum să faci un meniu atractiv?

Meniul, cartea de vizită a unui restaurant! Cum să faci un meniu atractiv?

Te-ai gândit vreodată cât de important este meniul într-un restaurant? Practic, este cartea de vizită. Desigur, prima impresie, pe care și-o formează fiecare client, ține de aspectul localului, dar meniul este ”piesa de rezistență” dacă putem spune așa.

Tocmai de aceea, un meniu trebuie să fie bine structurat, și să țină cont de câteva aspecte foarte importante.

  • – Dimensiunile meniului trebuie să fie în limite normale, adică ar fi indicat să nu depășească formatul A4. Meniul nu trebuie să fie nici foarte mare, dar nici foarte mic.
  • – Grafica meniului și textele pe care le include, trebuie să aibă o simetrie aparte. Este indicat ca meniul să aibe texte citețe, de dimensiuni mai mari, ușor de citit.
  • – Imaginile pe care le utilizezi în meniu sunt extrem de importante și trebuie să aibe un aspect îngrijit, să fie luminoase și să atragă ochii cititorilor.
  • – Meniul devine mai interesant atunci când dedici o pagină în care să scrii o poveste a localului sau a produselor pe care le oferi.
  • – Nu în ultimul rând, nu uita de datele de contact.
  • – Meniul trebuie să fie tipărit pe un material premium, eventual lucios, să nu fie ușor de degradat și fin la atingere. Sunt aspecte de care clienții țin cont și etichetează imediat localul.

Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, vă oferă posibilitatea de a realiza cel mai frumos meniu. Oferim consiliere, producție grafică, ajutor în realizarea unui concept, dar și tipărire. Realizăm meniuri în diferite formate și pe diverse materiale, personalizate, într-un timp foarte scurt de execuție.

Putem realiza meniuri cu diferite coperți sau cartoane de diferite grosimi. Materialele folosite pot fi alese chiar de tine, dintr-o gamă variată, iar legarea meniului se face prin capsare, spiralare, legare, broșare.

Aici poți vedea câteva dintre tipăriturile realizate de AdTeam Brașov

Close Menu

free betting | wetten