fbpx
Promoționale de sărbători! Un cadou frumos pentru tine și angajații tăi

Promoționale de sărbători! Un cadou frumos pentru tine și angajații tăi

Încă un an este aproape de final. Mai este puțin până la sărbătorile de iarnă, cele mai frumoase și îndrăgite de către toată lumea. Cu bune, cu rele, noi credem și sperăm că ai avut un an productiv pentru care merită să îți răsplătești efortul, dar și angajații. Este momentul din an în care merită să acorzi o atenție în plus și să îi motivezi pe toți pentru a intra cu forțe proaspete în Noul An.

Un mic cadou și o vorbă bună, este rețeta pentru un final de an de succes, iar pentru asta îți recomandăm să alegi diverse promoționale, inscripționate cu sigla companiei tale.

Poți alege un stick USB din lemn, e practic și ușor de folosit, de asemenea ceva special ar fi un set de accesorii de birou, realizate din bambus, personalizate prin gravură.

Și dacă tot suntem în zona ”eco”, ce ai spune de un stilou din măslin de Bethleem, lucrat manual, în cutie de lemn. Cu siguranță ai impresiona, iar angajații tăi merită!

Poate ceva mai special ar fi o busolă, personalizată cu numele companiei tale. Este ideea unui cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă.

Poți găsi mai multe pe pagina noastră de producție publicitară

Agenția de Publicitate AdTeam Brașov, te ajută să găsești cea mai bună variantă pentru tine și compania ta, la prețuri rezonabile. Poți solicita acum o cerere de ofertă, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Sfârșitul anului ar trebui să fie prilej de bucurie, iar o mică ”atenție”, iar surprinde plăcut pe fiecare.

Close Menu

free betting | wetten