fbpx
Primovilla! Prima ta alegere!

Primovilla! Prima ta alegere!

Primovilla este primul dezvoltator imobiliar care investește în dezvoltarea durabilă și armonioasă a orașului, construind ansambluri de locuințe integrate perfect în peisajul urban central. Suntem mândri să susținem un proiect atât de unic și cu o cultură organizațională atât de dezvoltată.

AdTeam susține prin creativitate, calitate și promptitudine, toate proiectele de success. De la grafică până la vizibilitate outdoor, brand-ul Primovilla este prezent pe piața locală constant!

Mai jos regăsiți testimonialul lor:

“În domeniul dezvoltatorilor imobiliari, competiția este foarte importantă. Imaginea și modul în care o faci vizibilă contează cel mai mult. AdTeam ne-a susținut mereu din acest punct de vedere, calitatea și creativitatea lor fiind motivul de bază al acestui parteneriat. De la grafică la tipărituri și promovare outdoor, AdTeam întotdeauna a diversificat mijloacele de promovare și a asigurat vizibilitatea calitativă a brandului Primovilla! Felicitări AdTeam pentru echipa deschisă și formată din oameni de calitate,  pe care o aveți! “ Traian, CEO Primovilla.

Close Menu

free betting | wetten