fbpx
Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența!

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența!

Independentă din copilărie și sensibilă la emoțiile celorlalți, Adina Camelia Gal s-a remarcat prin voință și putere de convingere. Datorită instinctului de apărător, a decis să urmeze Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Transilvania” din Brașov.
Ajunsă la facultate și fără experiență, dar cu o dorință mare de a reuși, s-a angajat la o firmă de marketing, pe postul de consilier vânzări.


Aici s-a remarcat prin vânzari de top, cu mult peste media dorită, reușind în doar câțiva ani să ajute la crearea unei rețele extinse la nivel național a publicației Casa și Biroul. Fiind total dedicata firmei și cu abilități de leader, Adina a ajutat la dezvoltarea acestei reviste în 11 orașe din țară, dar și la dezvoltarea agenției de publicitate.


Ajunsă la conducerea firmei de advertising AdTeam și alături de o echipă profesionistă și dedicată, a reușit să satisfacă standarde înalte de marketing și adverstising a mai multor firme mici și mari din Brașov și nu numai.


Dorința de a-și întemeia o familie a determinat-o pe Adina să cedeze firma soțului ei Andras Zsolt Gal și coechipierului ei Bogdan Apostolescu, alături de care a condus firma la succesele profesionale din prezent.

Adina și Andrei au două fete minunate, de 5 și respectiv 4 ani. Experiența de mamă a facut-o mai empatică, iar dorința ei de a ajuta a crescut extraordinar. Din dorința de a face mai mult și de a susține copiii care nu au pe nimeni să-i îndrume, Adina a pus bazele unei Asociații.

Viziunea Asociației ”Aici pentru Tine” este viziunea Adinei: ”De a integra în societate copiii din centrele de plasament, atât prin educație, cât și prin activități culturale, pentru ca fiecare tânăr care părăsește la vârsta de 18 ani aceste centre, să fi avut până la acel moment experiențele necesare pentru a putea fi independent.”
Deviza Adinei este: ”Noi îi scoatem din anonimat, iar tu faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor.”

Close Menu

free betting | wetten